WORLD IPv6 LAUNCH DAY is 6 June 2012 – The Future is Forever

Certificate SSL GeoTrust

GeoTrust® este al doilea cel mai mare provider de certificate digitale din lume. Peste 100.000 de clienti in peste 150 de tari se bazeaza pe certificatele GeoTrust pentru a securiza tranzactiile online.

QuickSSL Premium ofera securitate sporita a tranzactiilor cu o garantie de 100.000 de dolari. QuickSSL ofera criptare pe 128/256bit care este complet compatibila cu majoritatea browser-elor. Sunt ideale pentru site-uri sau aplicatii care vor fi accesate folosind dispozitive mobile (e.g. telefoane).

Asigurati-va clientii ca site-ul dumneavoastra este de incredere si securizat folosind certificatele digitale True BusinessID si True BusinessID Wildcard, oferind o criptare de pana la 256bit pentru broser-ele web si dispozitivele mobile (e.g. telefoane).

Extended Validation SSLMaximizati securitatea si potentialul de a vinde online folosind certigicatele digitale GeoTrust True BusinessID with EV (EV – Validare Extinsa) care permit criptarea de pana la 256bit pentru broser-ele web si dispozitivele mobile (e.g. telefoane). Cu aceste certificate cu Validare Extinsa, utilizatorii browser-elor ce ofera un nivel ridicat de securitate vor vedea bara de adrese a acestora verde atunci cand vor vizita site-ul dumneavoastra. Certificatele cu Validare Extinsa sunt un semn vizibil pentru vizitatori ca au ajuns pe un site atent verificat si autentificat, de incredere si unde informatiile clientilor sunt pastrate in deplina siguranta.

Certificat / Perioada 1 an 2 ani
QuickSSL Premium 59 € 104 €
True BusinessID 73 € 132 €
True BusinessID Wildcard 369 € 646 €
True BusinessID with EV 171 € 301 €

Pentru certificatele QuickSSL Premium, True BusinessID, True BusinessID with EV trebuie sa va asigurati ca ati generat cererea de semnare a certificatului (CSR) folosind www.domeniu.ro pentru a securiza automat domeniu.ro. Pentru certificatele True BusinessID Wildcard trebuie sa va asigurati ca ati generat cererea de semnare a certificatului (CSR) folosind *.domeniu.ro ca host name/FQDN. Mai multe detalii precum si informatii despre instalarea certificatelor gasiti in sectiunea de suport a site-ului GeoTrust.

Preturile sunt exprimate in Euro si nu includ TVA (19%). Calculul se face la cursul BNR din ziua emiterii facturii.