WORLD IPv6 LAUNCH DAY is 6 June 2012 – The Future is Forever

Servicii domenii

Cand inregistrezi un domeniu la LEX Media Concepts primesti si alte servicii aditionale odata cu domeniul tau. Indiferent ca folosesti domeniul in interes personal sau pentru afaceri, aceste servicii aditionale GRATUITE te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele online fara costuri suplimentare.

Privacy Protect

Ascunde datele tale personale in interogarile WHOIS inlocuindu-le cu datele registrarului. » Opreste colectarea informatiilor tale personale » Impiedica mesajele nedorite SPAM » Impiedica furturile de identitate » Tu ramai proprietarul de drept al domeniului

Domain Theft Protection

Previne transferul neautorizat al domeniului catre un alt registrar. Cu acest serviciu domeniul tau nu va putea fi transferat pana nu te vei autentifica in panoul de control si il vei debloca.

Domain Forwarding

Acest serviciu este ideal pentru cei care doresc sa redirectioneze vizitatorii de pe domeniul lor catre un alt domeniu care este prea lung sau greu de retinut. Poti folosi acest serviciu pentru a redirectiona vizitatorii catre orice adresa folosind redirectionare mascata sau nemascata.

Mail Forwards

Cu acest serviciu poti crea adrese de email pe domeniul tau pe care le poti redirectiona catre alte adrese de email valide. Astfel, poti redirectiona nume@domeniultau.com catre nume@gmail.com de exemplu.

DNS Management

Ai controlul total! Poti crea subdomenii si inregistrari NS (Name Server), A (Alias), MX (Mail Server), si altele. Totul folosind borowser-ul tau de internet. Cateva click-uri si esti online!

Easy to use Control Panel

Folosind panoul nostru de control iti poti administra domeniile usor, totul in browser-ul tau de internet. Nu a fost niciodata mai usor sa tii evidenta si sa iti administrezi domeniile!