WORLD IPv6 LAUNCH DAY is 6 June 2012 – The Future is Forever

Solutii SAGA – Contabilitate, evidenta stocurilor, resurse umane

SAGA (dezvoltat de SAGA Software S.R.L.), este un program gratuit de contabilitate, evidenta stocurilor si resurse umane.

Functionalitatile acestuia il recomanda pentru folosire in orice situatie. Poate rula atat in modul monopost sau retea, cat si in sistem client-server. In functie de modul de implementare, licentierea si necesitatile difera.

Indiferent daca doriti doar licentierea SAGA pentru a avea acces la update-uri, sau doriti sa folositi LMC SAGA CLOUD, serviciul de cloud SAGA dezvoltat de compania noastra, noi va putem ajuta.

Cu o experienta de peste 16 ani in domeniul IT si de peste 7 ani in implementarea aplicatiilor SAGA, va putem ajuta sa implementati programul in orice configuratie, inclusiv consultanta legata de toate aspectele implementarii, de la licentiere si statiile de lucru necesare si pana la echipamentele de retea necesare.

Daca sunteti interesat de implementarea aplicatiilor SAGA, puteti deschide un tichet de suport pentru a primi mai multe informatii si o oferta personalizata.