WORLD IPv6 LAUNCH DAY is 6 June 2012 – The Future is Forever

Modalitati de plata

Transfer bancar (Ordin de Plata)

ING BANK N.V. Sucursala Bucuresti – cont: RO80 INGB 0000 9999 0424 0214

Plata in numerar, la ghiseul bancii

ING BANK N.V. Sucursala Bucuresti – cont: RO80 INGB 0000 9999 0424 0214 ATENTIE! Va recomandam sa folositi una din celelalte metode de plata. In cazul platilor in numerar la ghiseul bancii, comisionul de depunere numerar la ghiseul bancii in valoarea de 15 lei, este suportat de client si trebuie adaugat la suma de pe factura proforma, urmand ca intreaga suma platita sa apara pe factura fiscala. Contul bancar al LEX Media Concepts SRL trebui sa fie creditat cu suma integrala a facturii plus comisionul de depunere numerar la ghiseu. In cazul in care clientul nu va plati comisionul de depunere iar acesta va fi debitat din contul nostru, suma creditata pe factura va fi suma platita minus comisionul bancii, astfel realizadu-se o plata partiala iar factura nu va fi considerata platita iar serviciile nu vor fi activate. Factura fiscala va fi emisa ulterior si va contine suma completa platita de client.

Plata online, cu cardul

Platile online cu cardul sunt procesate de MobilPay.ro. LEX Media Concepts este partener MobilPay.ro. Datele cardului dumneavoastra nu vor fi stocate nici un moment, iar conexiunea dintre serverele noastre si serverele MobilPay.ro in timpul realizarii tranzactiilor este criptata. Impreuna cu MobilPay.ro folosim cele mai avansate tehnologii de criptare iar astfel puteti fi sigur ca tranzactiile sunt 100% sigure. Toate taxele si comisioanele pentru procesarea platilor sunt suportate de LEX Media Concepts SRL.

Plata online, prin PayPal

Plata se face in euro, suma in lei fiind transformata in euro pentru a putea fi procesata. Toate taxele si comisioanele pentru procesarea platilor sunt suportate de LEX Media Concepts SRL, dar clientul va suporta orice comision perceput in cazul unei cereri de anulare a serviciului in termenul prevazut de lege. Plata prin PayPal poate fi restrictionata in anumite conditii. Pentru a fi validata, o plata prin PayPal trebuie realizata de la adresa de email inscrisa in comanda. Pentru platile prin PayPal, este OBLIGATORIE completarea formularului de Acord pentru Procesarea Platilor prin PayPal. ATENTIE! Nu se fac exceptii de la aceste reguli!

NOTE:

LEX Media Concepts SRL nu accepta plati in numerar din partea persoanelor fizice. Conturile noi sunt supuse unui proces de validare a datelor la prima tranzactie, orice cont cu date incomplete, incorecte sau false, sau orice refuz de prezentare a documentelor necesare validarii duce automat, fara vreun preaviz sau alt drept de opozitie, la suspendarea imediata a serviciilor si anularea comenzii. In cazul in care comanda Dvs. a fost marcata de sistem ca “Frauda”, va rugam sa contactati departamentul Vanzari/Informatii.